عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

پمپئو: همه کشورها ملزم به اجرای تحریم‌ها علیه ایران هستند!

پمپئو: همه کشورها ملزم به اجرای تحریم‌ها علیه ایران هستند! وزیر خارجه آمریکا با نگارش یادداشتی در نشریه فیگارو مدعی شد که همه کشورها باید تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را به مرحله اجرا گذارند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا در یادداشتی که در روزنامه لوفیگارو چاپ پاریس منتشر شد، نوشت: «روز ۲۰ اوت من از اختیار ایالات متحده برای بازگرداندن تمام تحریم‌ها علیه ایران که به موجب قطعنامه ۲۲۳۱ تعلیق شده بودند، استفاده کردم».

 

در ادامه این یادداشت آمده است: «احیای این تحریم‌ها هرگز مسیر مرجح ایالات متحده نبود، اما این تحریم‌ها به زودی بازخواهند گشت. همه کشورها موظف به اجرای آن هستند. انجام دادن اقدامی غیر از آن، اقتدار و اعتبار شورای امنیت را تضعیف می‌کند و می‌تواند اجرای سلیقه‌ای قطعنامه‌های شورای امنیت را به امری عادی تبدیل کند».

 

پمپئو در این یادداشت از سیاست کشورهای اروپایی که ادعا می‌کنند به توافق هسته‌ای ایران پایبند هستند، انتقاد کرد و مدعی شد: «در سال ۲۰۱۵، ملت‌های آزاد امیدوار بودند که برنامه جامع اقدام مشترک به رفتارهای مخرب ایران و به خصوص فعالیت‌های هسته‌ای و غیرقانونی این کشور پایان دهد. آنها امیدوار بودند تقویت ایران به لحاظ اقتصادی خشونت‌های قانون‌گریزانه این کشور را تعدیل کند».

 

پامپئو با ادعای اینکه برجام باعث تغییر رفتار ایران در منطقه نشد، تصریح کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ می داند که تنها فشار حداکثری علیه رژیم و نه مماشات می‌تواند باعث ایجاد تغییرات رفتاری موردنظر ما شود. به همین دلیل است که آمریکا تحریم‌های اقتصادی بی‌سابقه‌ای علیه این رژیم اعمال کرده و بازدارندگی نظامی علیه آن را احیا کرده است».

 

این اظهارات پمپئو در حالی مطرح می‌شود که پیشتر شرکای اروپایی برجام به درخواست واشنگتن مبنی بر تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران رأی ممتنع دادند و ریاست شورای امنیت نیز با اشاره به خروج یکجانبه واشنگتن از برجام به صراحت اعلام می دارد که ایالات متحده حقی برای فعال کردن مکانیسم ماشه- که ضامن احیا خودکار تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران است- ندارد./ مهر

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار